Een ogenblik alstublieft. De module wordt geladen

Onze klanten geven ons nu een

En u? Klik hier >

Dr.A.Jacobsstraat 2
9611 EB Sappemeer
tel. 0598-395217
fax 0598-397024
info@bosmaenschuur.eu

Disclaimer

zorgpremie

Maximale hypotheek

Hypotheek rentes

Pensioentest
DISCLAIMER

Met het bezoeken van de website www.bosmaenschuur.eu aanvaardt u de volgende voorwaarden:

  1. Ondanks het feit dat deze website - waaronder de homepage en de onderliggende pagina's - voortdurend met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld kan het toch voorkomen dat uit de website en de achterliggende dienstverlening problemen voortvloeien.
  2. Bosma en Schuur Ass. Adv. B.V. en haar werknemers zijn echter niet aansprakelijk voor onjuiste en/of onvolledige informatie in de www.bosmaenschuur.eu. Hetzelfde geldt voor het bestaan van virussen en/of - andere - schadeveroorzakende programmatuur binnen www.bosmaenschuur.eu. Bosma en Schuur Ass. Adv. B.V. is evenmin aansprakelijk voor 'schadeveroorzakend' gebruik van de website.
  3. Aan deze website zijn - door middel van links - websites van anderen verbonden om aanvullende informatie te verstrekken. Bosma en Schuur Ass. Adv. B.V. en haar werknemers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de op deze wijze met haar website verbonden websites.   
  4. Bosma en Schuur Ass. Adv. B.V. heeft het recht om - de inhoud van - de website geheel of gedeeltelijk te wijzigen of te verwijderen.
  5. Het bezoeken van deze website wordt uitsluitend beheerst door Nederlands recht. De absoluut bevoegde rechter in het arrondissement waar Sappemeer onder valt heeft rechtsmacht en is uitsluitend bevoegd kennis te nemen van direct of indirect uit het bezoek van de website Bosma en Schuur, althans van de website(s) Bosma en Schuur Ass. Adv. B.V. voortvloeiende geschillen met Bosma en Schuur Ass. Adv. B.V..
  6. Bosma en Schuur Ass. Adv. B.V. heeft het recht om de in deze disclaimer genoemde voorwaarden geheel of gedeeltelijk in te trekken, te wijzigen en/of aan te vullen. Van deze voorwaarden afwijkende voorwaarden gelden uitsluitend nadat deze schriftelijk door Bosma en Schuur Ass. Adv. B.V. zijn aanvaard.

 

Sappemeer, februari 2007.